Usein kysytyt kysymykset

Häät Pörssitalossa

Haluamme olla apunasi niin pienissä kuin suurissakin kysymyksissä, joita hääjuhlan järjestäminen voi herättää.

Tähän olemme koonneet muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä hääjuhliin liittyen:

Alustava varaus

Teemme teille mielellämme alustavan varauksen tiloihimme. Alustavasta varauksesta ei koidu teille kuluja. Alustava varaus on voimassa kaksi viikkoa tilaesittelyn jälkeen.

Tilan esittely

Esittelemme mielellämme tilaa aina kun se on mahdollista. Yksityistilaisuuksien vuoksi esittelylle tai tapaamiselle on aina sovittava aika. Tapaamisesta voitte laittaa viestiä myynti@noho.fi

Varausvahvistusmaksu

Vahvistettuanne tilavarauksen lähetämme teille 1500,00 € vahvistusmaksun. Tämä summa hyvitetään loppulaskun yhteydessä. 

Koeruokailu

Menu on mahdollista koeruokailla, testausajankohta sovitaan ennakkoon.

Ruokailu ja erikoisruokavaliot

Restaurant Pörssiin valmiit menut ovat nähtävillä nettisivuillamme. Mikäli teillä on toiveissa räätälöity häämenu, autamme mielellämme sen suunnittelussa. Tiedon menu- ja juomavalinnoistanne otamme mielellämme vastaan kaksi viikkoa ennen juhlapäiväänne.
Mahdolliset erikoisruokavaliot pyydämme ilmoittamaan menuvalintojen yhteydessä.

Hääkakku

Konditoria PH7 toimii Restaurant Pörssin kakkuyhteistyökumppanina. Heidän perusvalikoimastaan voitte valita yhden kakun hääjuhlaanne. Konditorian kahvila ja tehtaanmyymälä toimii Tuusulassa. https://konditoriaph7.fi/

Yöruoka

Häätilaisuuksiin on menun lisäksi mahdollisuus tilata ennakkoon yöruokaa juhlien jatkuessa ”pikkutunneille” asti. Yöruokavaihtoehdot on listattuna Häämenuissa.

Esiintyjät/ valokuvaaja

Pörssistä löytyy tarvittaessa erillinen tila esiintyjille ja valokuvaajalle. Esiintyjille on mahdollista tilata “bändiruoka”  21,00 € / hlö.

Eteispalvelu

Käytettävissänne on eteispalvelu 3,50 € / henkilö

Tekniikka

Ravintolasalissa käytettävissänne on neljä langatonta mikrofonia sekä taustamusiikin soittamiseen soveltuva äänentoistojärjestelmä.

Kukat, somisteet ja astiat

Menu hintaan sisältyy aterimet, lasit, valkoiset pöytäliinat ja kangasservetit sekä kirkkaat tuikkukupit pyöreän peilin päälle pöydän keskelle. Muu mahdollinen pöytäkoristelu ja somisteet tulee asiakkaan puolesta. Kukka-asetelmat on mahdollista tilata Pörssin yhteistyökumppaneiden kautta. 

Tilavarauksen kesto

Tila on käytettävissänne kaksi tuntia ennen vihkimisen alkua. Juhlatila on mahdollista saada käyttöön aiemmin juhlapäivänä niin erikseen sovittaessa. Lisätunnin hinta on 100,00 €.

Jatkoaika

Tila on käytössänne aina klo 24:00 asti ilman erillistä tilavuokraa. Klo 24:00 jälkeen jatkoajasta veloitamme 300 € alkavalta tunnilta. Huomioittehan, että valomerkki tulee aina puoli tuntia ennen tilan sulkemista.

Pysäköinti

Restaurant Pörssin läheisyydestä löytyy parkkitalo Europark; https://www.europark.fi/pysakointitalot/hki-kluuvi-autopay/

Anniskelu

Kaikki Pörssitalon ravintolatilat ovat anniskelualuetta. Näin ollen omien juomien toimittaminen tilaisuuteen ei ole mahdollista.

Takuumyynti/tilavuokra

Ravintolasalin ollessa yksityiskäytössä tilan minimimyynti on 8000€.
Mikäli ruoan ja juoman yhteenlaskettu summa jää alle minimimyynnin, laskutamme erotuksen tilavuokrana.

Laskutusperuste ja maksuehdot

Veloitamme kaikki tarjoilut, yhdessä tehdyn arvion mukaisesti, kaksi viikkoa ennen juhlapäiväänne.
Aiemmin maksettu varausvahvistusmaksu 1500 € huomioidaan loppulaskussa.
Mikäli maksetun ennakkolaskun summa ylittää toteutuneen laskun loppusumman, palautamme erotuksen 5 pankkipäivän sisällä.
Mikäli maksettu ennakkolasku ei riitä kattamaan laskun loppusummaa, veloitetaan erotus paikan päällä.

Jos vastausta mieltä askarruttavaan asiaan ei löytynyt, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Järjestetään yhdessä unelmienne häät Pörssitalossa.